Zomer aan het meer

Susan Wiggs (auteur), Karin de Haas (vertaler)
Een vrouw moet een zomerkamp (laten) opknappen zodat daar het 50-jarig huwelijksfeest van haar opa en oma gevierd kan worden.
Titel
Zomer aan het meer
Auteur
Susan Wiggs
Vertaler
Karin de Haas
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Summer at Willow Lake
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2023
414 p.
ISBN
9789402713015 (paperback)

Andere formaten:

Besprekingen

Een feelgoodroman in de 'Avalon-serie'. Na de zoveelste teleurstelling in de liefde wil Olivia Bellamy het liefst alles en iedereen in Manhattan ontvluchten. De opdracht om het idyllisch gelegen oude zomerkamp van haar familie op te knappen komt dan ook als geroepen. Maar de terugkeer naar Avalon brengt ook herinneringen met zich mee; vooral de herinneringen aan Connor Davis, die in de laatste zomer voordat ze ging studeren haar hart brak, laten haar niet onberoerd. En laat hij nu net de enige aannemer in de buurt zijn die haar kan helpen. In vlotte, zeer toegankelijke stijl geschreven. Susan Wiggs (Verenigde Staten van Amerika, 1958) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver en romanschrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Susan Wiggs

Susan Wiggs (17 mei 1958) is een Amerikaanse auteur van historische en hedendaagse romans, met name romantische fictie. Haar boeken zijn in vele talen gepubliceerd, waaronder Duits, Frans, Hongaars, Japans, Lets, Nederlands en Russisch. Een aantal van haar boeken is ook op e-boek en als luisterboek verschenen.

Vroege jaren

Wiggs begon als kind al te schrijven. Haar eerste novelle A Book About Some Bad Kids schreef zij toen ze acht jaar was. Ze liet haar droom om romanschrijver te worden tijdelijk rusten, studeerde af aan de Harvard-universiteit en werd wiskundeleraar. Ze bleef echter lezen, vooral dol op liefdesromans. Nadat ze op een avond in 1983 geen leesboeken meer had, begon ze opnieuw te schrijven. Het werd een boek met de werktitel Een boek over sommige slechte volwassenen.

Carrière

Gedurende drie jaar bleef Wiggs schrijven, en in…Lees verder op Wikipedia