Theatervoorstelling Miro museummuis

Theater Spoor 6 brengt een ‘kunstige’ voorstelling tijdens de Jeugdboekenmaand.

spoor 6.png

Ik ben Miro de museummuis. ‘k Breng elke dag een urenlang bezoek aan elke zaal, elke spleet, elke hoek. Ik voel me hier heel erg thuis. Ik ben Miro de museummuis.

 Dit vriendelijk maar ietwat zonderling knaagdiertje nodigt je uit op een bijzondere theatervoorstelling met heel ongewone kunstwerken op kinderhoogte. Met liedjes, muziekjes en verrassende verhalen die achter de verbazende kunst in onze wonderlijke wereld verstopt zitten. Een grote kijk door de kleine oogjes van een bijzondere muis in de tempel van de muzen. Hoed je voor namaak!

Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar (andere gezinsleden zijn ook welkom uiteraard).

 

Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.