Terug naar zero waste

Illustrator en zero waste wannabe Veerle Colle over afvalpreventie

zero waste klein

De coronacrisis bracht ons niet alleen een vervelend virus en een minder sociaal leven. We werden geconfronteerd met meer wegwerpverpakkingen en zwerfvuil op straat.

Heeft de crisis ons geleerd dat we minder duurzaam moeten leven om gezond te blijven? Veerle Colle denkt van niet en ze legt graag uit waarom. Ze gaat op zoek naar wat we wél kunnen doen en wat het meeste impact heeft. Een optimistische en interactieve lezing die je opnieuw veel zin zal geven in een duurzame en bewuste levensstijl.

Gegrepen door de hoeveelheid afval die we als mens produceren, tracht Veerle Colle met haar ‘zero waste lifestyle’ vooral een statement te zetten. Ze probeert zo weinig mogelijk afval te maken en anderen daarvan bewust te maken. Niet alleen het zichtbaar afval is belangrijk. Dit is slechts een topje van een gigantische afvalberg. Alle zaken die we gebruiken en niet hergebruiken, hernieuwen of blijven gebruiken, zijn voor haar niet interessant om toekomstgericht te denken.

zero waste 2.jpg

Graag vooraf inschrijven. Mondmasker is verplicht doorheen de bib. Op het moment dat de lezing start, kan het afgenomen worden. We zorgen voor voldoende ventilatie en plaatsen de stoelen niet te dicht bij elkaar. 

 

Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen van je bubbel inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen van je bubbel samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. 
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.