Poëzieweek met gedichtenwandeling

Gedichtenwandeling in Elst rond het thema 'vuur'

campfire-at-night.jpg

Tijdens de poëzieweek, als uitloper van Gedichtendag, neemt Toneelgroep Elsuth ons op vrijdag 31 januari mee op wandel doorheen en rond de poëtische dorpskern van Elst. Op diverse locaties worden gedichten rond het thema 'vuur' voorgedragen. Je komt ook interessante feitjes te weten over Elst. En er is ook tijd voor een hapje en een (vurig) drankje. 

De wandeling start om 20u aan de kerk van Elst. Het parcours is niet lang en niet moeilijk.


Op gedichtendag zelf, donderdag 30 januari, zullen leerlingen van de afdeling Woord van de Kunstacademie Vlaamse Ardennen voor speelse performances zorgen tussen de rekken van de bib. Iedereen is dan welkom tussen 17u45 en 19u.

Alle bezoekers krijgen die dag ook een mooie poëtische attentie.
 

Logo-Gedichtendag_650.jpg
Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.