Jeugdfilm 'Binti'

Film over een vloggend meisje, als aanloop naar de Jeugdboekenmaand ‘Wat doet kunst?’

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan …

‘Binti’ won Beste Film op het JEF festival en de Grote Prijs en speciale vermelding van de kinderjury in Montréal.  De regie was in handen van Frederike Migom, de cast bestaat uit Joke Devynck, Bebel Tshiani Baloji en Mo Bakker.

film binti 2.jpg
Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.