Film The Good Liar - UITGESTELD tot 2021

Geniet van de verfilming van het boek van Nicholas Searle.

The good liar

De traditie om verfilmde boeken op groot scherm te vertonen gaat verder. Deze keer kozen we voor een spannend boek dat tot leven wordt gebracht door steracteurs Helen Mirren en Ian McKellen, in een regie van Bill Condon. 

Meesteroplichter Roy ontmoet een nieuwe prooi: Betty, een rijke weduwe.  Hij aast op haar miljoenen maar lijkt ook wel echt genegenheid voor haar op te vatten. Zal hij zijn snode plannen doorzetten?

We wijken tijdelijk uit naar de vergaderzaal van de sporthal voor deze filmavond. Het aantal plaatsen is beperkt ...

Inschrijven is verplicht. Voor, tijdens en na de voordracht moet iedereen een mondmasker dragen. Bij het binnen- en buitenkomen worden richtlijnen gegeven door de medewerkers. Wij doen er alles aan om de activiteit zo veilig mogelijk te laten verlopen, conform de laatste richtlijnen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

 

Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Je kan inschrijven voor meerdere personen die tot dezelfde bubbel behoren. Je meldt je dan samen aan bij het onthaal. De gevraagde contactgegevens zijn enkel nodig voor de covid-19 contactopsporing en in geval van wijzigingen. Kan je onverwacht niet komen, verwittig dan zeker vooraf. Bedankt!
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.