Avondconcert Bram Nolf, Luc Loubry en Hans Ryckelynck

Bram Nolf (hobo), Luc Loubry (Franse fagot) en Hans Ryckelynck (piano) brengen originele kamermuziek.

 
cop. foto Paul de Cloedt

Het trio voor hobo, fagot en piano van de Franse componist Francis Poulenc behoort tot het mooiste uit het Franse kamermuziekrepertoire. Op 12 december wordt dit in Brakel gebracht door topmuzikanten Bram Nolf, Luc Loubry en Hans Ryckelynck. Binnenkort verschijnt bij het label Phaedra immers een nieuwe cd van deze drie uitvoerders. Op de schijf staat ook prachtig werk van andere Franse componisten als Jean Français, Henri Brod en Maria-Félécie-Clémence de Grandval net als Belgisch repertoire (Jean Absil, Jef Van Hoof, Marcel Poot) dat om onbegrijpelijke redenen tot op heden nog nooit opgenomen werd. Een grote selectie daarvan zal in Brakel klinken. Bijzonder vermeldenswaardig is het instrument van Luc Loubry: hij speelt op een Franse fagot, stilaan een zeldzaamheid want de Duitse fagot heeft bijna overal deze Franse tegenhanger verdrongen.

Een origineel concert dus, met muzikanten van de bovenste plank!

(cop. foto Paul de Cloedt)

Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.