Aperitiefconcert met Some Folks

De formatie Some Folks brengt vooral Americana en covers.

Gitarist Pierre Driesman is een gerenomeerd picking gitarist die zelfs in het Amerikaanse Tab Mag magazine reeds lovende kritiek kreeg. Zanger-liedjesschrijver Pato Van Hecke, naast lid van Some Folks ook één van de frontmannen van Ashling, heeft reeds opgetreden en treedt nog sporadisch op met muzikanten zoals Roland, Bruno Deneckere, Wigbert... Beiden worden vergezeld van de percussioniste Marie Paule Scullier.

Naast de zang en de meer traditionele instrumenten als gitaar, mandoline en harmonica, pakken de muzikanten ook uit met de berimbau (Brazilië) en de kalebas (Afrika).

some folks.jpg
Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren indien er iets zou wijzigen. Je kan ook voor meerdere personen inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.