Aperitiefconcert met Duo Adentro

Duo Adentro brengt muziek in een originele bezetting.

Saskia Van Herzeele en Maarten Vandenbemden zijn samen Adentro: een jong muzikaal duo op gitaar en piano.
De verrassende dialoog tussen hun twee instrumenten creëert een poëtische klankwereld – en raakt het publiek binnenin. Het duo ontstond aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en deed inspiratie op bij onder meer Dirk Vermeulen, Viviane Spanoghe, Thomas Dieltjens en Oxalys.

In januari 2018 was Duo Adentro één van de drie Vlaamse finalisten van de Supernovawedstrijd.

Adentro brengt concerten met originele muziek voor gitaar en piano, maar ook verfrissende bewerkingen van de ‘grote’ kamermuziek.

Op 13 juni duikt Duo Adentro honderd jaar terug in de tijd en gaat op zoek naar de verwachtingen en dromen in Parijs anno 1920. De wereld krabbelde recht na de Spaanse Griep-pandemie en de Belle Époque resoneerde nog in de hoofden en harten van de Parijzenaren, zelfs na een verwoestende wereldoorlog. Nostalgie troef aan het begin van een decennium dat uiteindelijk bekend zou worden als de “Roaring Twenties”, of op z’n Frans: “Les années folles”. Duo Adentro voert u mee naar dit fascinerende tijdperk met muziek van o.a. Milhaud, Poulenc, Stravinsky en Satie. 

Inschrijven is verplicht.

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de coronamaatregelen. Als luisteraar draag je de hele tijd je mondmasker. Volg de instructies van de bibmedewerkers goed op. Bedankt!

duo adentro 2.jpg
Inschrijvingsformulier
Fijn dat je wil inschrijven. Vermeld zeker ofwel je telefoonnummer ofwel je mailadres, of allebei, zodat we je kunnen contacteren. Je kan ook voor meerdere personen van dezelfde bubbel inschrijven. Zorg dan wel dat iedereen zich op de dag van de activiteit aanmeldt met die naam.
Graag ook je telefoonnummer dat we enkel gebruiken indien er iets op het laatste moment zou wijzigen.
Kom je met meerdere personen van je bubbel samen, dan kan je ook voor meerdere personen tegelijk inschrijven. Zorg er dan wel voor dat iedereen bij het binnenkomen zich aanmeldt met die naam.
Sessie (bij voorkeur beide aanvinken!)
We proberen de zaal optimaal te schikken, maar dat hangt af van het aantal personen (al dan niet in bubbel). We laten weten voor welke sessie je bent ingeschreven. Kan je één van beide echt niet, vul dan hier een keuze in. Vul anders beide vakjes in. Zo wordt het organiseren makkelijker. Bedankt!
Hier kan je een opmerking bij je inschrijving kwijt.